В Пловдив все още много хора не вярват, че съдържателят

...
В Пловдив все още много хора не вярват, че съдържателят
Коментари Харесай

Мистерия около смъртта на Божилов: Пловдивчани и полицаи още не вярват, че се е самоубил

В Пловдив към момента доста хора не имат вяра, че съдържателят на солариум против новотела Данаил Божилов се е самоубил. Дори служители на реда показаха подозренията си, написа " Марица ", макар че публично беше оповестено, че в смъртния акт на бизнисмина като причина за гибелта му е вписано „ самоубийство “. Днес божилов беше заровен в родния му град Дупница.
В Министерство на вътрешните работи има инструкция да се понижи броят на убийствата и в този момент гледат по всевъзможен метод да снижат броя, разясняват скептично настроени пловдивчани. Според тях закононарушението е осъществено от непосредствен прочут на жертвата и точно затова кучето не е реагирало, с цел да отбрани стопанина си. Съмненията се усилват и поради изчезналото оръжие на закононарушението.

Междувременно стана ясно какво е пишело в предсмъртното писмо, открито в джоба на Даниел Божило, открит мъртъв в пловдивския парк „ Лаута “. Според Блиц на листчето пишело " Загубих огромна сума пари ". Бизнесменът не конкретизирал каква е сумата, само че осведомени настояват, че тя е била малко над 40 хиляди лв.. Божилов дължал тези пари на брат си. Разследващи разкриха, обаче, че по-голямата част от тези пари е открита в дома на някогашния гребец. Така лека-полека мистерията към гибелта на Божилов стартира да се осветлява, макар, че огромното незнайно - къде е оръжието, остава.

Обясненията към този момент са, че някой е минал, отмъкнал е револвера, с който се е прострелял Божилов и е избягал. Разследващите не престават да са безапелационни, че не става въпрос за ликвидиране и предприемачът самичък е натиснал спусъка и е изстрелял патрон в сърцето си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР