В Плевен стартира третото издание на Лятното баскетболно училище с

...
В Плевен стартира третото издание на Лятното баскетболно училище с
Коментари Харесай

В Плевен стартира трето издание на Лятното баскетболно училище с 40 деца

В Плевен започва третото издание на Лятното баскетболно учебно заведение с към 40 деца, оповестиха от баскетболен клуб Спартак.

Треньорите Александър Дяковски и Тодор Тодоров чакат още малчугани да се причислят към тренировките в идващите няколко седмици.

Александър Дяковски означи, че в това издание на учебното заведение са дружно с Тодор Тодоров. " Ние като цяло и в предходните години по този начин го правихме, само че се редувахме. Сега обаче взехме решение да сме напълно дружно, тъй като повече внимание може да се обърне на децата и като цяло по-пълноценни са тренировките, изключително когато има повече деца. Засега се получава доста добре ", съобщи Дяковски.

По думите му децата не са колкото предходната година, само че въпреки всичко има още деца, които са по-големи и ще стартират или от 15 юни, или от края на месеца. " За момента съм доста прелестно сюрпризиран на фона на създалата се обстановка около пандемията. Имах някакви терзания, че може би ще бъдат малко по-резервирани родителите, само че тъкмо противоположното се случи. Има доста деца от предходните години ", означи Дяковски.

Той напомни, че съвсем всички деца от предходните издания са останали да упражняват при спартаковци. " Имаме 15-20 деца, които идват съвсем всяко лято от други градове. Има деца и от чужбина, които идват тук през лятото при родственици. Тези, които са по-напреднали напряко влизат в тимовете на клуба. Надявам се и други да последват този образец. Това е първата стъпка. По този метод ще можем да запалителен децата и те ще пожелаят да упражняват и откакто свърши лятото. Това е нашата съществена цел - да ги запалителен и който желае да продължава, да го стори ", е безапелационен Александър Дяковски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР