В Плевен се очаква до месец да заработи система за

...
В Плевен се очаква до месец да заработи система за
Коментари Харесай

До месец в Плевен ще заработи система за видеонаблюдение

В Плевен се чака до месец да проработи система за видеонаблюдение за надзор на публични места. Видеонаблюдението, обезпечено по план на Общината, е от ново софтуерно потомство.

Камерите са инсталирани на 33 места за наблюдаване на основни кръстовища, паркове, входни и изходни зони на града, паркинги, пешеходни зони. Качеството на картината ще бъде доста високо и с добра разграничителна дарба за вярно оценяване на зародилите обстановки. Така да вземем за пример камерата за трафик-решение с автоматизирано различаване на регистрационни табели, покрива две ленти на придвижване и засича скорост до 200 километра в час. Освен това поддържа по този начин наречения "черен лист " с номера.

Мониторинг центровете ще са два. Единият - в постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, а вторият - в Общината. Системата ще дава опция бързо да се намира информация за придвижване в мечтан район, в действително време и да се прави запис и обзор на цялата информация за историята на събитието, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР