В Плевен се обсъжда възможност да бъдат осигурени допълнителни средства

...
В Плевен се обсъжда възможност да бъдат осигурени допълнителни средства
Коментари Харесай

Общината отпуска повече средства на Спартак

В Плевен се разисква опция да бъдат обезпечени спомагателни средства за Общинския футболен клуб Спартак, оповестиха от общината.

Предложението е на общинска администрация и ще бъде прегледано в две от непрекъснатите комисии на Общинския съвет (ОбС) - по "Бюджет и финансова политика " и "Младежки действия, спорт и туризъм ".

С решение от 31 януари т.г. е признат събирателен бюджет на Плевен за 2019 година от 103,012 млн.лв. За направление "Физическа просвета и спорт " сумата е 540 хил.лв., включително за ОФК Спартак Плевен - 100 хил.лв.

След присъединяване си в Трета Северозападна аматьорска футболна лига и сполучливо довеждане докрай на сезона, футболният тим закупи право и взе участие във Втора професионална футболна група, което изисква доста по-големи финансови разноски, се показва в предлагането.

Предлага се за клуба да бъдат обезпечени в допълнение 30 000 лева от осъществените икономии в бюджета за тази година. Предложението ще бъде прегледано от Общински съвет на съвещание в края на август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР