В Плевен са задържани трима мъже за трафик на жени

...
В Плевен са задържани трима мъже за трафик на жени
Коментари Харесай

Закопчаха мъже за трафик на жени за проституция от България към Гърция

В Плевен са арестувани трима мъже за трафик на дами за полова употреба от България към Гърция. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД на МВР).

Задържането е станало през вчерашния ден по време на извършена в Плевен и София профилирана полицейска интервенция с присъединяване на чиновници от " Борба с проведената престъпност ". Проведени са процесуално-следствени дейности за незаконна активност, обвързвана с набиране, склоняване към проституция, превозване, незаконно отнемане от независимост и следваща полова употреба на дами в и от България за Гърция, прецизираха от полицията.

Претърсен е апартамент в плевенския квартал " Сторгозия ". Намерени и конфискувани са мобилни телефони, дебитни карти и документи, които имат отношение към незаконната активност.

В хода на интервенцията е арестуван 36-годишен. С разпореждане на прокурор при Районна прокуратура - Плевен му е наложена мярка за неотклонение " Задържане под стража " за период от 72 часа. Задържани са 38-годишен и 31-годишен, на които следва издаването на европейски заповеди за арест. Разследването продължава, прибавиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР