В плен на COVID-19 попаднаха хиляди българи, сред които и

...
В плен на COVID-19 попаднаха хиляди българи, сред които и
Коментари Харесай

Мария Силвестър: Преборих COVID-19 благодарение на самоиронията си

В плен на COVID-19 попаднаха хиляди българи, измежду които и известни персони от огромния екран. Днес за новостите в живота си и това по какъв начин е преборила вируса в Студио Actualno споделя телевизионната водеща, актриса и модел Мария Силвестър:
" Коронавирусът е нещо доста съществено и не мога да кажа, че просто ей по този начин е минало. Не беше елементарно. Не беше прелестно. Но в последна сметка мина и доста ми оказа помощ за превъзмогването му това, че аз доста постоянно избирам да се дръзвам на себе си и на всичко. Това е най-лесния метод да преодолееш нещо.
Знам какво се случва на всички хора сега. Знам, че е доста мъчно и че значително е психосоматично, тъй че в действителност защищавам към това, знаейки, че е доста мъчно, да се поддържаме, да има малко повече усмивки, макар че е доста мъчно. "
" Вече не върша проекти за нищо. Това е нещо, на което ме научи 2020-та година, тъй като сами виждате, че и да планираме нещо, всичко се случва доста бързо. По-добре да не вършим огромни проекти. Когато пристигна нещото, каквото и да е то, тогава ще го мисля. "
" Предполагам, че ще преодолея втория локдаун, както и първия. Ще се приспособя. Когато съм в такава обстановка, постоянно измъквам най-хубавото от нея. Така или другояче тя се случва. Това значи да направя нещо със самата себе си и да се обогатя по някакъв метод - четене на книги, гледане на филми, превозване на време с околните си. Или просто да си мълчим - от време на време е доста хубаво и целесъобразно. "
" По време на първата изолираност ми беше доста елементарно. Може би, тъй като беше първата. Дано не си ги броим към този момент. Тогава всички се стегнахме, тъй като не знаехме какво ни чака. Психиката на индивида е доста особена и си мислим, че в случай че съблюдаваме всички правила, това нещо няма да ни настигне.
Забелязвам някакъв необикновен феномен - хората се тормозят и срамят да приказват за COVID-19. Все едно е някаква срамна болест. Не, не е. Това е нещо, което би трябвало всички да преборим дружно. То по този начин или другояче се случва на всички ни. "
Целия диалог с Мария Силвестър може да гледате тук .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР