В писмо до медиите Синдикалната федерация на служителите в МВР

...
В писмо до медиите Синдикалната федерация на служителите в МВР
Коментари Харесай

МВР синдикат осъди мотивите на ГЕРБ за отказа от добавки за всички деца |

В писмо до медиите Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи остро осъжда предлагането на група народни представители да върнат подоходния аршин за детските надбавки с аргумента, че парите са нужни за заплати на служителите на реда и спомагателното стимулиране на медиците.

От синдиката упорстват депутатите, пробвали се да опълчват чиновниците на Министерство на вътрешните работи на родителите, да се извинят и да изоставен Народното събрание.

От най-големия полицейски профсъюз са възмутени от предлагането за промени в Закона за бюджета и одобряват това като директна провокация към настояването за по-голямо нарастване на заплатите на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, съобщи ръководителят Валентин Попов:

„ За следващ път сме извънредно надълбоко възмутени от държанието на политическата класа в България - извънредно безсрамно, извънредно цинично. Мисля, че тези хора, и го написах във Facebook, счупиха тъпомера “.

Синдикалният водач напомни на законодателите, „ произвели следващия скандал, че служителите на реда също са родители, както и че не получават детски надбавки “:

„ Наши сътрудници, за разлика от уважаемите дами и господа народни представители, загиваха и евентуално ще продължат да умират при осъществяване на служебните си отговорности. Ние се опитваме, доколкото е по-силите ни, да се грижим за техните деца “.

От СФСМВР упорстват вносителите на предлагането да се извинят обществено на служителите на реда и медиците, както и да изоставен Народното събрание:

„ Хора, пробвали се да проведат сходна маневра, нямат моралното право да съставляват българите в Народно събрание. Би трябвало в действителност да се извинят за нелепостта, която позволиха и да се махнат от там “.

Валентин Попов съобщи, че митингите на служителите на реда ще продължат до угаждане на настояванията им, като чака поддръжка и от медиците.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР