В писмо до директорите на Главна дирекция Национална полиция (ГДНП),

...
В писмо до директорите на Главна дирекция Национална полиция (ГДНП),
Коментари Харесай

Бойко Рашков благодари на полицаите, охранявали протеста на Възраждане

В писмо до шефовете на Главна дирекция " Национална полиция " (ГДНП), Главна дирекция " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма " (ГДЖСОБТ), Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) и Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) министърът на вътрешните работи Бойко Рашков изрече признателност на полицейските чиновници, участвали в защитата на Народното събрание по време на проведения от политическа партия " Възраждане "  протест на 12.01.2022 година

Той им благодари за проявения професионализъм и за положените старания за опазването на живота и здравето на жителите. Рашков акцентира, че чиновниците на реда са изпълнили дълга си и са опазили постройката на Народното събрание, макар ориентираната към тях експанзия от страна на протестиращите.

Гражданите на България имаха опция да видят, че българският служител на реда е виновен, професионално построен и неутрален чиновник на законността и бранител на институционалната непоклатимост на страната.

Ръководството на Министерството на вътрешните работи високо цени високо сложната и рискова работа на служителите на реда при осъществяването на служебния им дълг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР