В писмо до директорите на Главна дирекция Национална полиция (ГДНП),

...
В писмо до директорите на Главна дирекция Национална полиция (ГДНП),
Коментари Харесай

Бойко Рашков благодари на полицаите, охранявали протеста на Възраждане


В писмо до шефовете на Главна дирекция " Национална полиция " (ГДНП), Главна дирекция " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма " (ГДЖСОБТ), Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) и Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) министърът на вътрешните работи Бойко Рашков изрече признателност на полицейските чиновници, взели участие в защитата на Народното събрание по време на проведения от политическа партия " Възраждане " митинг на 12.01.2022 година

Той им благодари за проявения професионализъм и за положените старания за опазването на живота и здравето на жителите . Рашков акцентира, че чиновниците на реда са изпълнили дълга си и са опазили постройката на Народното събрание, макар ориентираната към тях експанзия от страна на протестиращите.
 Трима служители на реда са потърсили помощ във ВМА след щурма на
Трима служители на реда са потърсили помощ във ВМА след щурма на " Възраждане "

На митинга е бил арестуван мъж с газово оръжие

Гражданите на България имаха опция да видят, че българският служител на реда е виновен, професионално построен и неутрален чиновник на законността и бранител на институционалната непоклатимост на страната.

Ръководството на Министерството на вътрешните работи високо цени високо сложната и рискова работа на служителите на реда при осъществяването на служебния им дълг.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР