В "Пирогов" никой не чака да го набият, ще има

...
В "Пирогов" никой не чака да го набият, ще има
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: В Пирогов никой не чака да го набият



В "Пирогов " никой не чака да го набият, ще има промени. Това сподели шефът на болничното заведение проф. Асен Балтов, в утринния блок на Българска национална телевизия.

"За мен беше извънредно неприятно, той беше поел самодейност да има информация за всички лечебни заведения, да приготви всичко, нови апаратури. Явно това не се хареса на някого. Предизвикателствата пред новия здравен министър е да има изясненост в заплащането на медицинския труд ", по този начин разяснява Балтов във връзка оставката на здравния министър Николай Петров ", сподели още шефът на "Пирогов ".

"Не може да има 20 екипа при нужда от 60, това е поради ниското възнаграждение. ", добави Балтов.

"Медицинската сестра е добре, през вчерашния ден беше оперирана. Надявам се до края на седмицата да бъде изписана. Отказва да се върне на работното място след болничния. Опитваме се да създадем нещо ново за сигурността на болничното заведение. До 10 дни се надявам, че ще са факт ", надява се професорът във връзка нападението на здравна сестра в "Пирогов ".

"Ще има възстановяване на видеонаблюдението, спомагателни паник бутони, подсилване на входните порти и на постройката. Допълнителен надзор за асансьорите, с които се стига до поликлиниката ", сподели Балтов за обновленията в болничното заведение.

"Има дежурен чиновник от Столична дирекция на вътрешните работи, нямаме проблем с тях, както бяха писали. Днес следва диалог с тях за усъвършенстване на сигурността. Но не за първи път някой се е развързвал от коланите, ще купим нови колани ", съобщи Асен Балтов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР