В пика на пандемията от COVID-19 Бил Гейтс обяви, че

...
В пика на пандемията от COVID-19 Бил Гейтс обяви, че
Коментари Харесай

Бил Гейтс отговори на конспиративната теория за чипирането

В пика на пандемията от COVID-19 Бил Гейтс разгласи, че е вложил 300 милиона $ в създаването на ваксина против вируса . А проектите му са да се произведат толкоз бройки, че да стигнат за цялото население на планета.

Докато едни повдигаха вежди от неразбиране дали сходен огромен план може да бъде изпълнен, а други адмирираха проектите на създателя на Microsoft, незабавно се откриха и трети, които да основат тайна доктрина по случая. И тя гласи: Гейтс желае да чипира всички посредством имунизациите .

В свое телефонно изявление от тази седмица, представено то Business Insider, милиардерът дава отговор на тези съмнения. По думите му, той в никакъв случай не е имал нищо общо с какъвто и да е било план с микрочипове .
 Бил и Мелинда Гейтс

Бил и Мелинда Гейтс

" Дори ми е мъчно да отрека всичко това, тъй като е толкоз неуместно и необичайно " , съобщи Гейтс.

Той разясни, че има потребност от единна система, с цел да се знае кои деца имат ваксина за морбили и кои - не. Ще бъде значимо да е ясно и на кого са сложени от новите ваксини, които са в развой на разработка, само че изрично отхвърли това да става благодарение на инжектирани микрочипове. Не изясни обаче по какъв метод ще се случва въпреки всичко това.
 Бил Гейтс, имунизацията против ковид и какво може да забави всеобщото й разпространяване
Неочакваните спънки пред имунизацията на Гейтс против COVID-19

Не всичко върви по проект

Предприемачът и човеколюбец, който от години се занимава с набирането на ваксини за небогати страни, пръв предизвести за идващата пандемия, само че тогава като че ли никой не му повярва. А през днешния ден още веднъж е изправен пред съществени подозрения до каква степен са чисти желанията му .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР