В ПГ на „БСП за България няма болни от коронавирус

...
В ПГ на „БСП за България няма болни от коронавирус
Коментари Харесай

Христо Проданов: Дистанционното гласуване е противоконституционно

В ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " няма заболели от ковид

„ Да, направих си проучване. В ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " няма заболели от ковид ". Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Христо Проданов пред BgOnAir след извършените проучвания на групата на левицата през вчерашния ден. Депутатът акцентира, че неизбежно ще има събиране на Народното събрание - за гласоподаване на изключително състояние, актуализация на бюджета и законът за енергетика. Проданов акцентира, че през днешния ден следва председателски съвет, с цел да се обсъдят разновидностите за продължение работата на Народното събрание.

„ Това, което твърдяхме предходната седмица е, че не може Народно събрание да бъде затваряно. Има незабавни закони, които са напълно в прерогативите на Народното събрание. По-миналата седмица беше признат план за решение, в което беше изяснено по какъв начин Народно събрание може да работи в изключителната обстановка, ограниченията бяха взети. ГЕРБ предходната седмица се отхвърлиха от тях и взеха решение да затворят напълно Народно събрание. Тази седмица думите, че работата на Народно събрание ще бъде нужна, се потвърдиха ", акцентира още Проданов.

„ Продължаваме да твърдим, че отдалеченото гласоподаване е противоконституционно ", безапелационни са от левицата.

Относно желанията на Министерски съвет за нов дълг, Проданов разяснява: „ Няма ясни планове за какво е належащо да се изтегли до 10 милиарда дълг ". По думите му най-разумното сега би било да се огледа разходната част, където могат да се избегнат разноски, които не са незабавни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР