В петък започва 36-часовото благотворително бягане на пътека на Красимир

...
В петък започва 36-часовото благотворително бягане на пътека на Красимир
Коментари Харесай

В петък започва 36-часовото благотворително бягане на Красимир Георгиев

В петък стартира 36-часовото благотворително тичане на пътека на Красимир Георгиев. Началото на събитието е в 10 часа и ще продължи до 22 часа в събота.

Стремежът на уредниците е да се обезпечат пари за подготвителен лагер и присъединяване на деца в международната олимпиада " Игри за спечелили " в Москва - съревнование за деца, преборили рака.

Ултрамаратонецът Георгиев ще бяга в Park Center Sofia, като до него ще има втора пътека, на която всеки искащ ще може да бяга в поддръжка на идеята. Тя ще бъде разполагаем от 9.30 до 22 часа в петък и събота. За 100 метра тичане всеки участник подарява по 1 лев.

Желаещите да се включат ще имат свободен достъп до втората пътека, без авансово избран график. Организаторите разясняват, че при образуването на опашка от чакащи обособените бягания ще бъдат лимитирани до 1 км.

" Ако желаете да изминете по-дълго разстояние, съветваме ви да изберете по-слабо претрупан период (да не е към старта в 10 ч. на 19-и, както и след работно време) ", показват уредниците. Инициативата може да бъде подкрепена и отдалечено посредством мобилното приложение STRAVA.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР