В петък Йордан Цонев проведе арогантен и нахален разговор и

...
В петък Йордан Цонев проведе арогантен и нахален разговор и
Коментари Харесай

Скандал разтресе парламента: Нинова обвини депутат от ДПС в лобизъм

В петък Йордан Цонев организира нахален и нагъл диалог и изиска да оттеглим предлагането си, тъй като има няколко публични поръчки и няколко концесии на плажове. Това обвиняване насочи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебата за плана на решение за мораториум за някои решения на Министерския съвет в оставка.
„ Чуйте причините. Онзи ден предлагането на „ Българска социалистическа партия за България “ е било противоконституционно, тъй като ограничаваме правата на изпълнителната власт, които са им дадени с Конституция.
 Българска социалистическа партия с нови нападки към Движение за права и свободи в Народното събрание и предизвестие към новите партии Българска социалистическа партия с нови нападки към Движение за права и свободи в Народното събрание и предизвестие към новите партии
Движение за права и свободи потеглят да ръководят с вас, помислете си какво ви чака. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в послание към " ИТН "...
Днес към този момент не е противоконституционно с новото предложение, с което се усилват въпросите, в които Народното събрание лимитира изпълнителната власт и ще го поддържат. Значи предходната седмица е противоконституционно, през днешния ден към този момент не е, тъй като се прибавят още 7 ", сподели още Нинова.
„ Онзи ден пред всички камери и пред управлението на Българска социалистическа партия с мен се организира нахален и нагъл диалог. В смисъл - „ отдръпна това предложение, ще те подкрепим след една седмица, тъй като има няколко публични поръчки и няколко концесии на плажове ". Ц.
Дотолкова беше засегнат, че си разреши да го направи пред целия първи ред. Ако си върнете камерите, ще видите реакцията ми и страшния скандал, който се разви в границите на три минути, в който скандално заявих: „, сподели Нинова.
Нинова акцентира, че пета година Българска социалистическа партия заявява, че не желае да бъде част от това задкулисие и пета година го потвърждава. „ Доказваме го и в този момент. Всички причини за някакви процесуални нарушавания, сами си ги обориха с декларирането, че през днешния ден към този момент ще поддържат това предложение.
По думите ѝ това ще се случи откакто отпътува концесията на летище „ София “, откакто за 2 седмици се е овладяла енергетиката, земеделието, а на следващия ден Българска социалистическа партия ще изнесе по какъв начин е овладяна културата.
 Движение за права и свободи разгласи като съществена цел свалянето на ГЕРБ, Българска социалистическа партия им подсети, че четири години са ги подкрепяли Движение за права и свободи разгласи като съществена цел свалянето на ГЕРБ, Българска социалистическа партия им подсети, че четири години са ги подкрепяли
" Основната цел на Движение за права и свободи и нейната парламентарна група е свалянето на ГЕРБ от власт. " Това сподели заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йорда...
" заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев в персонално пояснение.
 Думите, които споделих, бяха свързани със служебния кабинет и с това, което приказвах през днешния ден от тази естрада “, уточни Цонев, представен от Фокус.
Той съобщи, че не е сюрпризиран от това, което се случва. Йордан Цонев изясни, че Нинова му е споделила „ Кой си ти ", когато е споделил, че му е пристигнало дотук да им се карат от тази естрада .
„ Тогава от тази естрада споделих, че в този момент и незабавно има единствено у дома. В българския парламент в този момент и незабавно няма. Това беше същинският спор, само че не съм по никакъв начин сюрпризиран от думите на госпожа Нинова.
Не е единствено моя оценката за това, което се случва там - да излезеш от гневна съпротива с 50 на 100 по-малко гласове и с 50 на 100 по-малко депутати е оценката на хората за тази партия и техния водач ", сподели още Цонев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР