В петък вечерта мъж, въоръжен с нож, беше арестуван пред

...
В петък вечерта мъж, въоръжен с нож, беше арестуван пред
Коментари Харесай

Разкриха подробности от наглото нападение над двореца в Англия, ето какво се случва

В петък вечерта мъж, въоръжен с нож, беше задържан пред Бъкингамския замък след конфликти с органите на реда, при които двама полицейски чиновници са получили леки пострадвания, написа The Guardian.

Инцидентът се е случил, откакто мъжът е спрял колата си на светофар до полицейски автомобил. Служителите са забелязали, че в транспортното средство има огромен нож. Когато служителите на реда са се пробвали да задържат и разпитат мъжа, се е стигнало до конфликти и двамата чиновници са получили „ леки пострадвания “ по ръцете.

Заподозреният е бил задържан за нанасяне на тежко телесно увреждане и за нахлуване против органите на реда. Той е бил откаран в болница за лекуване, а по-късно ще бъде заведен в полицейското ръководство за разпит, означиха управляващите.
От полицията допълниха, че към момента е рано да се откри дали става дума за терористично нахлуване.

„ Мъж на към 25 година беше задържан, откакто полицията е видяла нож в автомобила му “, означи полицейски чиновник. „ Бързата и смела реакция на двамата служители на реда оказа помощ за незабавното задържане на обвинения “, посочи служителят, допълвайки, че органите на реда не престават с следствието по случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР