В петък вечер от 20:30 часа Левски приема Берое в

...
В петък вечер от 20:30 часа Левски приема Берое в
Коментари Харесай

Преди Левски - Берое

В петък вечер от 20:30 часа Левски приема Берое в мач от 31-ия кръг на Първа лига. След ремито с ЦСКА "сините " към този момент са на 11 точки от водача Лудогорец и всевъзможни упоритости за купата сякаш завършиха. Тимът обаче въпреки всичко има цел, а точно да се пребори с "червените ", които са на 6 точки по-напред. За задачата триумфът против Берое е наложителен. Гостите също ще гонят продобиване най-малко на точка в борбата за четвъртото място.

Мачът можете да гледате по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA Xtra.

Старозагорци бяха без победа 2 месеца, само че тази ужасна серия завърши с триумф над Черно море, тъй че Берое идва на "Герена " с приповдигнато самочувствие.

Пред Георги Дерменджиев положителните вести са свързани със завръщането в състава на Валери Божинов и Иван Горанов, надлежно след травма и наказване.

Под въпрос е Деян Иванов, а сигурно отвън сметките са Еркебулан Сейдахмет и Седрик Унтонджи. Не е обезпечено и присъединяване на Давиде Мариани, който има мускулен проблем.

За Берое осъден е Александър Василев, а контузени са Вандерсон, Георги Ангелов и Владимир Гаджев. Под въпрос са Мартин Камбуров и Никита Баранов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР