В петък Варна ще стане столица на аутсорсинг индустрията в

...
В петък Варна ще стане столица на аутсорсинг индустрията в
Коментари Харесай

Варна се превръща в аутсорсинг столица

В петък Варна ще стане столица на аутсорсинг промишлеността в България. Петата годишна конференция на Българската аутсорсинг асоциация ще се организира в хотел „ Интернационал “ под патронажа на кмета Иван Портних. Очакванията са за събитието да дойде цяло съзвездие от потвърдили се в международен мащаб специалисти в региона на изнесените бизнес процеси и услуги и високите технологии.

Среща в Златни пясъци ще си дадат и представители всички български компании, които изнасят услуги, процеси, експерти и ноу-хау по целия свят.

Тим Коул, немско-американският откривател на Интернет ще провокира участниците в конференцията с мотивационна тирада на тематика „ Дигиталната промяна е тук. Готови ли сте “.
Аутсорсинг промишлеността е една от най-бързо разрастващите се браншове на българската стопанска система. Годишният й напредък е двуцифрен, а през 2017 година делът й е 3.6% от Брутният вътрешен продукт.

„ Индустрията се променянепрекъснато. Днес приказваме доста повече за споделени услуги, за бизнес процеси вобластта на човешките запаси, финансите, ръководството на здания, които се изнасят към аутсорсинг компании. Расте ползата към висококвалифициран труд и изключително към услуги, свързани с осведомителните технологии - създаване на програмен продукт, поддръжка, систематична интеграция ", изясни Ивайло Славов, ръководител на Българската аутсорсинг асоциация и основен изпълнителен шеф на Bulpros.

На публична гала в бална зала „ Белини “ вечерта на 8 юни за трети път ще бъдат връчени българските софтуерни Оскари – премиите за нововъведения, технологии и аутсорсинг за 2018 година. В 13 категории ще бъдат отличени най-хубавите компании, планове, артикули.

Ще бъде определен Най-технологичен град на България, ще бъде отличен най-хубавият шеф в бранша на технологиите и така нататък Авторитетно жури от интернационалните експерти прави оценка кандидатурите, а спечелилите ще станат ясни по време на церемонията с водещи Ненчо Балабанов и Алекс Раева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР