В петък, в 17,30 ч., съветът на директорите на Българския

...
В петък, в 17,30 ч., съветът на директорите на Българския
Коментари Харесай

Смениха целия борд на директорите на “Булгаргаз“ в последната минута в петък

В петък, в 17,30 ч., съветът на шефовете на Българския енергиен холдинг е освободил целия ръб на шефовете на " Булгаргаз ". Въпреки късния час и края на работния ден документите са импортирани за регистрация в Търговския указател.

Освободени са изпълнителният шеф на газовата компания Николай Ангелов Павлов и останалите членове на борда - Светослав Танев Делчев, Диана Стоянова Бонева, Илиян Кирилов Дуков, Николай Атанасов Дончев.

В новия ръб са назначени Людмил Венциславов Йоцов, Анжела Светославова Славова, Антон Йорданов Адамов, Иван Димитров Топчийски, Стефан Пандов Войнов.

Запознати споделят, че сред изпълнителната власт и президента се стигнало до единодушие " Булгаргаз " да си остане с това управление, само че очевидно нещо се е трансформирало, твърди “24 часа”.

В края на петъчния ден има и още едно деяние. В 18,30 ч новият ръб на " Булгаргаз " привиква на съвещание с първа точка - избор на ръководител на съвета на шефовете и втора - избор на член на борда, на който да бъде предоставено ръководството и представителството на сдружението пред трети лица.

За ръководител е определен Иван Топчийски, а за изпълнителен шеф Людмил Йоцов.

Познати на Николай Павлов споделят, че той е болен от Коронавирус и е карантиниран у дома. Изпращали са му служители на реда да го ревизират.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР