В петък следобед ще има извънредно заседания на Народното събрание.

...
В петък следобед ще има извънредно заседания на Народното събрание.
Коментари Харесай

Депутатите се връщат на работа, ще заседават в петък

В петък следобяд ще има изключително съвещания на Народното събрание. Това заяви зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев след Председателски съвет в Народното събрание.

Преди обяд ще се съберат на съвещания бюджетната, правната и енергийната комисия.
Кабинетът одобри актуализация на Бюджет 2020 За мярката „ 60/40 “ са планувани 1,43 милиарда лева, държавното управление желае да тегли до 10 милиарда лева дълг
Ще се разискват и гласоподават на първо четене на актуализацията на Бюджет 2020 година, удължаването на изключителното състояние до 13 май и измененията в Закона за енергетиката.
Министерски съвет предлага изключителното състояние да се удължи до 13 май Рискът би се запазил като сдържан през идващите седмици, в случай че се ползват строги и ефикасни ограничения
В събота ще се вършат оферти сред и първо и второ четене на законопроектите, в неделя комисиите ще работят и в понеделник ще е второто четене, изясни Цонев.

" Сутринта ще се записваме по-дълго време от 8 до 9 ч., на групи от по-малко хора. Разискванията ще бъдат единствено с хората, които вземат присъединяване в разискванията. Гласуванията ще бъдат в избран интервал от време ", посочи депутатът.

Тестовете на съвсем всички народни представители за COVID-19 са негативни. Те бяха изследвани, откакто стана ясно, че Хасан Адемов от Движение за права и свободи е с ковид.
Двама депутати от ГЕРБ са с ковид Това са председателката на парламентарната група доктор Даниела Дариткова и Даниела Малешкова
Засега с изключение на на Адемов още две са позитивните проби – на ръководителя на групата на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова и на Даниела Малешкова от ГЕРБ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР