В петък ще ви се наложи да преодолеете и намерите

...
В петък ще ви се наложи да преодолеете и намерите
Коментари Харесай

Хороскоп за днешния фатален петък 13-и

В петък ще ви се наложи да преодолеете и намерите позволение на неприятности най-вече на работното си място. Сега евентуално ще ви се наложи да извършите взаимни отстъпки в връзките си с сътрудници или клиенти. Това в никой случай обаче няма да бъде сложен или изпълнен с проблеми ден. Напротив! Днес ще можете да поставите основите на значими за вас проекти и планове свързани с кариера, дом или семейство. Мнозина ще се зарадват на парични доходи. Събитие с мъж ще сложи на тестване вашата ценностна система.

Овен
Ден за отдих, за успокоение и за разтоварване. Заниманията ви ще са много, не се учудвайте, в случай че усетите отмалялост или изнемощялост. Колкото по-малко разчитате на подпомагане, толкоз по-навременна помощ ще получите освен това без да се чувствате ангажирани, тъй като не сте помолили никого за нищо. Не си служете с хитрости, тъй като и вие ще станете жертва на такива. Предпазвайте се от неточности, с цел да не провалят опциите Ви за изява.

Телец
Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Запазете успокоение, мислете бързо и не споделяйте подозренията си. Имате много забавни хрумвания. Искате да поднесете нови хрумвания в професионално отношение, посредством които ще откриете ново занятие за изява. Много значимо е да владеете нервите си.

Близнаци
Утрешният ден ще разрешава да обмислите финансови интервенции. Обогатете се с нови, потребни за активността Ви познания. Опитайте се да не губите възприятие за действителност, допустимо е вашите проекти просто да не са подобаващи за този миг. Успешно ще инвестирате част от приходите си, в случай че сте финансово постоянни и ви остават задоволително ресурси в банковата сметка. Ярки персонални триумфи.

Рак
В утрешния ден бъдете изключително деликатни, в случай че сте зад кормилото сутринта. Начинанията ви ще бъдат сполучливи. Отделете време за обичания човек. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. С предпочитание сте за повече деяние и интензивност към себе си.

Лъв
Не губете време в съмнения. Не се претоварвайте и не прекалявайте с нищо на следващия ден. Пазете се от изкушението да манипулирате, тъй като ще усетите доста скоро по какъв начин всичко се обръща против вас. Постарайте се да не допускате интервенция в работата си на странични хора, изключително в случай че са свързани с ваши съперници. Проявете по-голяма съвестност.

Дева
Времето е уместно за филтриране и за излизане от обстановки и връзки, които към този момент не способстват за развиването ви. Забавен се обрисува утрешния ден, изключително за тези към вас.Опитайте се да не се пъхвате в костюма на клоуна, тъй като ще разберете за какво постоянно е печален. Идеите ви са истински. Намалете малко темпото, правете всичко постепенно и на драго сърце. Планирайте времето си, с цел да впечатлите близките с вашите опциите си.

Везни
Утре може да се изявявате в професионален проект и да блеснете с позитивните си качества. Звучи сантиментално, само че не бързайте да обсъждате обстановката с въпросната персона. Приемете я като самопризнание за положеното досега усърдие и добра работа. Промяна в настроението и в държанието ви е мотив ваши съперници да ви вредят.Интригантите не спят. Родените в третата декада са в неподходяща позиция. Не предприемайте нищо съществено, не започвайте нова работа и не подписвайте нови контракти.

Скорпион
Възможно е да зародят конфликтни обстановки, избягвайте ги. Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие - другарство с другите хора. Не забравяйте да отделите време за децата и за обичаните си хора. Отнасяйте се с самообладание към всичко, което вършиме на следващия ден. През петък внимавайте да не зародят неразбирателства и да попаднете в конфликтни обстановки в връзките с индивида до себе си.

Стрелец
Ако се постанова да сте на работното си място, ще осъществите непредвидени контакти, обещаващи ви бъдещи професионални триумфи. На работното място се справяте добре, в случай че разчитате на себе си. Стабилизирайте постигнатото досега. Ще се ориентирате към пътешестване - служебно, на отмора или за къс отдих. Ще съумеете, в случай че преодолеете вътрешната си неустановеност.

Козирог
Петък дава на Козирозите обилни благоприятни условия за реализацията на настоятелен и финансови цели. Утрешния ден може да се трансформира в ярка вяра за бъдещето на Козирозите. Ангажираните със задания от делово естество, въпреки и с не изключително предпочитание, ще съумеят да осъществят задачите, което по никакъв начин не е неприятно. Достатъчно добра за реализация на персонални цели, Петък не е по този начин оптимистичен в службата, където се обрисуват несъгласия и кавги. Посетете публични организации, които се интересуват от работата ви и от вашата щедрост.

Водолей
Бъдете спестовни. Влиятелен админ ще начертае пътя ви за реализацията на закрепена цел, посредством което ще ви помогне освен за положителни, само че и за сигурни облаги. И на следващия ден ориста е благосклонна към вас. Не проявявайте нарцисизъм и лакомия. Хубаво е да помислите това развиване в каква посока е и да я следвате с присъщата си целенасоченост.

Риби
Ако имате желание да заминавате зад граница, момента е подобаващ. Възможни са загуби, които сте в положение да избегнете с повече еластичност и нерешителност. Не се задълбавайте в личните си мисли. Очаква Ви финансова стабилизация и необятен взор върху бъдещето Ви. Фамилна среща или празненство ще разнообрази вечерта ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР