В петък ще ви се наложи да направите по-големи или

...
В петък ще ви се наложи да направите по-големи или
Коментари Харесай

Неочаквани пари за 2 зодии, друга получава повишение

В петък ще ви се наложи да извършите по-големи или непредвидени разноски.

Бъдете деликатни във финансовите си връзки с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Стремете се да бъдете правилни и да изисквате сходно отношение. Новите познанства с младежи могат да се трансфорат в едно забавно другарство, основаване на група от хора с идентични ползи или цел.

Овен

Денят е изпълнен с мистичност, знания и постигане до избрани истини. Звездите ви предсказват триумф в работата, когато активността ви доставя наслаждение.

Творците се радват на плодоносна реализация. Експерти високо правят оценка дейностите им. Денят е удобен за срещи, контакти и другарство.

Бъдете великодушни и великодушни. Може да поканите посетители.

Телец

Възможно е да ви чака среща със противника. Не е изключено да съумеете незабавно да решите ненадейно зародилите фамилни проблеми. Съдбата ви ревизира за целенасоченост и централизация.

Вашите финансови разноски може да се върнат.

Близнаци

Планетите поучават умерено да получавате наслаждение от комплиментите и да не се съмнявате в тяхната откровеност. Използвайте вашето омагьосване в собствен интерес.

Вероятно е през днешния ден да ви се наложи да решавате доста въпроси по едно и също време. Не е изключено някои пропуски или неточности да ви принудят да се потопите в работа.

Възможно е поддръжка и схващане на хората, които не сте смятали за свои съдружници. Печеливши могат да се окажат даже рискованите мероприятия.

Рак

Този ден може да обостри всички любовни проблеми от предишния месец. Неуравновесените хора с сензитивна нервна система би трябвало да бъдат пределно внимателни.

Не проявявайте упоритост при деловите срещи с сътрудниците и не пришпорвайте събитията.

Възможни са събития, които да изпитат здравината на кесията на доста Раци.

Лъв

Вероятни са паники и безредици. Вашите любовни връзки може да влязат в задънена улица. Убедеността в своята справедливост и убедителността в доводите могат в забележителна степен да смекчат възниквалото напрежение в фамилията.

Вероятно в работата или в службата ви се постанова уверено да настъпвате или противоположното, да концентрирате цялата си сила за самоотбрана.

Съществува вероятността от непредвидени разноски или финансови загуби.

Дева

Възможно е незадоволство, обиди и сълзи. Вероятно нарушаването на салдото сред материалната и духовна страна на живота да докара Девите до загубването на интерес към протичащото се.

Звездите предизвестяват за неприятности, по тази причина се постарайте да избягвате в работата си внезапните изявления или недомислените действия.

Мнозина попадат според от хора, обещаващи психическа или материална помощ.

Везни

Не се ръководете в постъпките и думите си от моментното въодушевление. Везните би трябвало да знаят, че равнодушието към непознатата орис може да се отрази отрицателно и на тях самите.

Може да се предвижда необикновен триумф за Везните, чиято работа е обвързвана с задгранични компании – чака ги мощна поддръжка от страна ръководителите.

Напълно допустимо е пренасяне, обвързвано с прекосяването на друга работа. Може да получите скъпи дарове и награди.

Скорпион

Втората половина на деня е идеална за възобновяване на прекъснатите по-рано връзки. Не се съмнявайте в това, че ви почитат и ценят като редовен човек и неповторим експерт.

Използвайте всичките си сили – можете да постигнете неповторими резултати и прогрес във всичко. Не допускайте да се преуморите.

Материалното състояние на болшинството представители на този знак е изцяло устойчиво.

Стрелец

Възможно е да завържете нови познанства, които да се окажат сполучливи. Мнозина са безусловно преизпълнени с прочувствена и двигателна сила. Най-главното през днешния ден за вас е да преодолеете личната си инерция.

Като постигнете това, вие може да постигнете доста в която и да е сфера на активност, изключително що се касае до хората на изкуството и спортистите.

Може да се появи опцията да заздравите поразклатилото се материално състояние.

Козирог

Още от началото на деня се гответе за проблеми. Днес не би трябвало да се доверявате сляпо на хората, даже и на обичания си човек. Запазвайте успокоение, учтивост и самообладание вкъщи и на работата си – във всичко търсете златната среда.

Новото начинание няма да получи нужната поддръжка на началството и няма да бъде оценено по достолепие от вашите сътрудници, нито пък от спонсорите.

Възможно е да ви предстоят финансови разноски. Това може да бъде обвързвано с покупка, ремонт или връщането на задължения.

Водолей

Промените, които настъпват в персоналния ви живот може да имат както позитивна, по този начин и негативна багра. Както в никакъв случай до момента би трябвало да проявявате нерешителност в думите.

Трябва да концентрирате силата си върху един проблем, защото заради непрекъснатата ви заплеснатост не можете да постигнете мечтаното.

Мнозина от вас са способни на драго сърце да харчат пари за екзотични придобивки или за предмети на разкоша.

Риби

Не си губете силите по всички посоки на живота. Увеличената прелест на Рибите им оказва помощ при общуването с близките, а тяхната вътрешна централизация спомага за усилването на престижа им пред началството и членовете на фамилията.

Няма да ви се наложи дълго да чакате триумфа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР