В петък ще планирате среща или разговор, ще обсъждате ваши

...
В петък ще планирате среща или разговор, ще обсъждате ваши
Коментари Харесай

Девите да внимават с парите, страхотен ден за рибите

В петък ще планирате среща или диалог, ще обсъждате ваши финансови ползи и проекти. Това несъмнено ще бъде значим ангажимент, на който ще би трябвало да погледнете с цялата си отговорност и съвестност. През този ден избрани събития могат да ви върнат към прекарвания, които сте в имали предходна ваша работа. Възможно е това да се дължи на обстоятелството че сега преживявате сходна обстановка или се намирате в интервал когато би трябвало да вземете сложни решения свързани с актуалната си работа. Днес избягвайте напрежението, тъй като този ден ще Ви даде нови шансове или благоприятни условия за развиване. Всичко зависи от това по какъв начин и накъде насочвате силата и вниманието си. В петък мнозина ще възнамеряват да участват на прелестно събиране обвързвано с жена.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък отделете време да хармонизирате любовните си връзки или да покажете на обичания си човек какъв брой е значимо неговото/нейното наличие в живота ви. Ще проведете внимателен или сложен диалог с мъж, с който ще би трябвало да намерите компромис по-голям и за двете страни въпрос. Днес ще бъдете склонни към мнителност или недоверчивост към дейностите на хората към вас, което ще ви натовари ненужно с отрицателни страсти. В множеството случаи по ваша виновност...
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, през днешния ден може да похарчите едни пари, за което след това да съжалявате. В петък ще сте склонни да обвинявате себе си за наивни неточности и прибързани дейности. Това ненапълно ще се дължи на песимистичното ви въодушевление или заради безпокойство, което преживявате за развиването на избрани събития в близко бъдеще.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през днешния ден ще очаквате дейностите на хора към вас, които са ви дали обещание нещо или които са поели съответен ангажимент по отношение на вас. Някой събития в петък могат да ви натоварят повече прочувствено и това даже да даде отражение на здравето ви. Днес следете деликатно новините и информацията, които ще получите. Оттам ще пристигна значима за вас концепция, поддръжка или решение обвързвано с ваши бъдещи дейности.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък може да бъде един неповторим за вас ден, стига да сте наясно какво тъкмо желаете да постигнете през днешния ден и дали вашите цели са действително постижими. Това ще бъде удобен ден за работа обвързвана с поправки и усъвършенствания в дома ви, за работа в стопанство, което притежавате или за бизнес. Новина обвързвана с мъж, ще ви накара да проведете няколко неотложни телефонни диалози.

Източник: Astro velida
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР