В петък ще има променлива, по-често значителна облачност, но без

...
В петък ще има променлива, по-често значителна облачност, но без
Коментари Харесай

Метеорологична аномалия над България до дни, може да остане в историята

 В петък ще има променлива, по-често забележителна облачност, само че без основни превалявания. Ще се усили вятърът от запад-югозапад и дневните температури ще се покачат с 5-6 градуса, като преобладаващите оптимални ще бъдат сред 10° и 15°. Сутринта ще е съвсем безшумно и минималните температури ще бъдат минус 2° и 3°.

В събота ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад и дневните температурите ще се покачат още. В неделя за малко вятърът ще се ориентира от северозапад и температурите релативно ще се намалят. Облачността ще е променлива, по-често забележителна и на обособени места ще превали дъжд.

През първите дни от идната седмица от запад-югозапад ще се придвижват топли въздушни маси и температурите доста ще се покачат. В сряда, през по-голямата част от деня, в Източна България и северно от планините ще духа мощен югозападен вятър и оптималните ще бъдат сред 17° и 22°.

Облачността над страната ще е раздрана, намаляваща постоянно до незначителна. Привечер в сряда в Западна България вятърът ще се ориентира от северозапад и с него ще стартира да нахлува леден въздух.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР