В петък ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста

...
В петък ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста
Коментари Харесай

Времето: Хладно утро, топъл ден

В петък ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, само че съвсем без дъжд. В утринните часове над източните региони, както и тук-там в низините и котловините, ще има мъгла или ниска облачност. През деня вятърът от юг-югоизток ще се усили до сдържан. Минималните температури ще бъдат най-вече сред 11 и 16 градуса, по Черноморието до 19-20 градуса. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 26 и 31 градуса, в София към 27 градуса.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, само че съвсем без дъжд. В утринните часове ще духа слаб югозападен вятър, който денем ще се усили. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 21 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа сдържан югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 25-27 градуса. Температурата на морската вода е 23-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 25 септември слънцето ще изгрее в 07:18 часа и ще залезе в 19:17 часа. Продължителността на деня е 11:58 часа. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР