В петък ще бъде предимно облачно, на места в Югозападна

...
В петък ще бъде предимно облачно, на места в Югозападна
Коментари Харесай

Времето: Облачно, но малко по-топло

В петък ще бъде най-вече облачно, тук-там в Югозападна България с валежи от дъжд. Временни разкъсвания на облачността ще има основно над североизточните региони. Ще продължи да духа най-вече североизточен вятър, през нощта ще е слаб, денем – до сдържан. Минималните температури ще са сред 0 и 5 градуса. Дневните едва ще се покачат и преобладаващите оптимални ще са сред 9 и 14 градуса.

Над планините ще е облачно, по билата – мъгливо. На места, основно в Рило-Родопската област и планините в крайните югозападни региони ще има валежи от сняг, под 1000 метра – от дъжд. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5 градуса, а на 2000 метра – към минус 1 градус.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, с по-съществени краткотрайни разкъсвания в северните региони. Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 10 и 14 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

На 27 март слънцето ще изгрее в 06:18 часа и ще залезе в 18:46 часа. Продължителността на деня е 12:28 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР