В петък повече слънце ще има преди обяд, но около

...
В петък повече слънце ще има преди обяд, но около
Коментари Харесай

Времето: Топъл, но дъждовен следобед

В петък повече слънце ще има преди обяд, само че към и след обяд над доста региони на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Остават изискванията за градушки. Максималните температури ще са сред 22 и 27 градуса.

В планините повече слънце ще има преди обяд. Около и след обяд над доста региони ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевични стихии. Остават изискванията за градушки. Ще духа до сдържан вятър със северна съставния елемент. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16 градуса, а на 2000 метра - към 9 градуса.

Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър със северна съставния елемент. Максималните температури ще са 22-24 градуса. Температурата на морската вода ще е 19-20 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 1 бал.

Слънцето в София изгрява в 05:48 часа и залязва в 21:05 часа. Продължителността на деня е 15 часа и 17 минути.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР