В петък, около 16:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището

...
В петък, около 16:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището
Коментари Харесай

Дете, две пешеходки и велосипедистка са ранени при катастрофи във Варна и региона от петък до неделя

В петък, към 16:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Съборни» и бул. «Владислав Варненчик», лидерът на незнаен все още автомобил блъска пешеходка, която пресича платното за придвижване.

Вследствие на случая дамата (77 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота, оповестиха от полицията в морския град.

В неделя пък, към 11:45 часа, на ул. «Дунав» във Варна лидерът на «Шевролет» П.П. (51 г.), при завой наляво не пропуща и блъска пешеходец - дете, което пресича платното за придвижване. Вследствие на случая момченцето получава контузни пострадвания, прегледано е и освободено, без заплаха за живота.

По-късно, към 13:00 часа, на кръстовището на ул. «Мечтание» и бул. «Януш Хунияди», «БМВ» с лидер М.И. (21 г.) от Варна, не съблюдава наредбите на пътен знак «Стоп!» и блъска велосипедистка. Вследствие на случая дамата (29 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Същата вечер, към 20:00 часа, в с. Приселци, лидерът на «Форд» Д.К. (36 г.) от Елхово, по време на придвижване блъска пешеходка, която пресича платното за придвижване на пешеходна пътека. Вследствие на случая дамата (21 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

В петък, към 06:05 часа, на Автомагистрала «Хемус», 34-годишната лидерка на «Дачия» С.В. от София, по време на придвижване, губи надзор и се обръща в крайпътна канавка, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна. Вследствие на случая дамата и 36-годишният й сателит получават травми, прегледани са, като дамата е оставена за наблюдаване в болнично заведение. Няма заплаха за живота и на двамата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР