В петък миналата седмица на плажа на гръцкия град Ретимно

...
В петък миналата седмица на плажа на гръцкия град Ретимно
Коментари Харесай

Българка открита мъртва на остров Крит, близки подозират убийство

В петък предходната седмица на плажа на гръцкия град Ретимно на остров Крит била открита мъртва жена, изхвърлена от морето. При следствието на локалната полиция се открило, че трупът е на 50-годишна българска гражданка, която неотдавна била жителка на крайбрежния град. След осъществената аутопсия се оказало, че повода за гибелта на дамата е удавяне и не са открити следи от принуждение, заяви уеб страницата cretapost.gr.

Наше репортерско следствие откри, че удавничката е жителката на циганската махала във врачанското с. Попица Марияна Маринова. Известната като Меди в селото жена отишла на гурбет на Крит през лятото на предходната година. Грижела се за възрастни поданици на Ретимно и няколко пъти се прибирала в родното си село, само че след това отново отивала да работи на о. Крит.

Според нейни близки тялото на починалата стои към момента в моргата на Ретимно, а гръцките управляващи на острова са поискали 3000 евро, с цел да я транспортират в България. Братът Пламен съобщи, че фамилията не разполага с такива пари и ще търси подпомагане от нашите управляващи, с цел да може сестра му да бъде заровена в Попица.

Дъщерята на удавилата се Джулия и околните й не имат вяра на формалната версия, че 50-годишната жена се е удавила сама. Според тях може би пръст в гибелта на Марияна има ром от Пловдивско, с който имала неотдавна връзка, пращала му пари от Гърция и го чакала да отиде при нея в Ретимно. Според друга версия циганката от Попица се забъркала във връзки с албански контрабандисти на острова, които може да са я ликвидирали. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР