В петък финансовият министър Владислав Горанов си позволи отвратително поведение

...
В петък финансовият министър Владислав Горанов си позволи отвратително поведение
Коментари Харесай

Заплахата на министър Горанов към журналистка не е случаен инцидент, твърдят от левицата

„ В петък финансовият министър Владислав Горанов си разреши непоносимо държание към сътрудника от БСТВ Нора Стоичкова.
Клипчето с директната опасност към нея, че ще я остави без работа , тъй като той ще спре дотациите на Българска социалистическа партия, може да бъде забелязано в YouTube, то към този момент има над половин милион гледания “.
Това съобщи в Народното събрание представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ". По думите му действието на министъра е явен прозорец към това по какъв начин се държи властта към свободното слово.
„ Това не е просто случай на изпуснати нерви, това не е просто някакъв инцидентен епизод от безобразното държание на Горанов, това е целеустремено държание на ГЕРБ към свободните публицисти “, добави социалистът и напомни, че това не са единствените случаи на тъпчене свободата на словото .
Отношението му беше като комендант на концлагер към хората в концлагера. Съжалявам за крайните думи, само че те са нужни, тъй като тук виждаме ясна проява на политическа надменност, която не познава граници “, безапелационен бе Симов.
Той изрази мнение, че такива обстановки ясно демонстрират, че това 111-то място по независимост на словото, от което толкоз доста се срамим, в действителност към този момент не е справедливо и наподобява прекомерно високо за нас, когато има такова отношение към публицист.
„ Това не може да бъде толерирано. За първи път Горанов призна за какво ръководещите понижиха партийните дотации – цялата концепция беше опозицията да бъде сложена на колене, свободното слово да бъде заглушено, а свободните публицисти – сложени в ъгъла.
В тази връзка, ние ще предложим в идващия бюджет дотацията за получен глас на избори да бъде 8 лв. “, заключи Александър Симов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР