В петък, 8 март, точно в 21:00 часа в Столичани

...
В петък, 8 март, точно в 21:00 часа в Столичани
Коментари Харесай

40-годишни „деца“ се завръщат в бащиния дом в Столичани в повече

В петък, 8 март, тъкмо в 21:00 часа в Столичани допълнително по bTV Чаканови и Лютови ще посрещнат със смесени усеща своите „ деца “ – Спас и Радко.

Изгонени от съпругите си, 40-годишните мъже ще се завърнат с празни ръце и разрушени сърца при единственото, което имат – фамилията. Скоро двамата ще открият разтуха в алкохола и шерването на общата, нерадостна орис, само че родителите ще им скапват „ купона “.

Междувременно, Рангел ще се заеме с изследване по какъв начин може да реалокира автомагистралата, тъй че да удовлетвори желанията на Пацо и пътят да минава през Извор. Корумпираният Пепи ще го посъветва да бъде „ преференциален за страната “, т.е. да спомогне със земите за одържавяване.

Това ще се окаже сложна задача, само че егото на новозабогателия кмет ще работи в интерес на шефа и изплашения от затвор някогашен министър ръководител.

Гълъбина и Славка ще стартират новата си работа в Общината в красиви тоалети и цялостно неразбиране какви са отговорностите им. В старанието си да угодят на новия кмет и вложител в общия бизнес, двете съседки ще стигнат до там, че да рискуват живота си.

Отец Григорий ще се обърне към експертизата на компания за торове, с цел да отгледа оптимално количество бял равнец за своя нов бизнес. Едно предложение за приход без труд ще го откъсне от земеделската работа, само че алчността ще му изиграе следващата неприятна смешка.

Колко е дълъг работният лист във фиктивна компания, каква сума може да убеди изворци да продадат нивите си и по какъв начин можеш да умреш от досада?

Ще оказват помощ ли торовете на отец Григорий в презентацията пред църковната власт, за какво съпругите са изгонили Спас и Радко, и по какъв начин враждуващите фамилии ще се спасят от пожар– в петък от 21:00 часа в тринайстия сезон на Столичани допълнително по bTV.

Феновете на историите от занимателната част на нещата, могат да гледат обичаната поредност на btvplus.bg и voyo.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР