В петък, 4-ти март, в ЕвроДикоФ“:Пак Шипченска епопея! Поетът бе

...
В петък, 4-ти март, в ЕвроДикоФ“:Пак Шипченска епопея! Поетът бе
Коментари Харесай

Кириле, истината и само истината! Иначе рано или още по-рано лошо ти се пише…

В петък, 4-ти март, в „ ЕвроДикоФ “:

Пак Шипченска епопея! Поетът бе споделил „ камъни и дърве изчезнаха там “. Но в този момент ние прибавяме „ Снежни топки дал Господ “. Всичко за опълчението на министър председател и на ръководител на Народно събрание през погледа на безстрашната „ стажантка “ Златина.

Шефът на русофилите Николай Малинов за ръцете на Путин, за главите на българите и за русофилите против министър председател и ръководител на Народно събрание на връх Шипка.

Когато по живково време заглушаваха радио „ Свободна Европа “, тя бе смела дисидентка. Каква е в този момент Копринка Червенкова, когато тук стопираме съветски телевизионни канали?

От петимата членове на Съвет за електронни медии четирима гласоподаваха за прекъсването. Само Соня Момчилова гласоподава „ въздържал се “. Момчилова пред „ Евроком “ за аргументите за своята позиция.

И едно допълнение от Стажанта – има ли мощ, която да накара радиоиконата Петър Волгин да съблюдава Закона за радиото и малкия екран, и по-конкретно член 6 (т.6,), а да не бъде единствено рупор на Москва. Иначе той има цялостното право да продължи да се крие от Стажанта и от поканата към него за изявление.

Зле възпитаното ми „ дете “ Хаджигенов предизкива всеизвестен скандал в Нова телевизия след цинизъм по адрес на съветския дипломат. Андрей Райчев и Слави Василев напуснаха студиото. Как ще реагира „ родителят “ при срещата в ефира с блудния наследник.

От Лондон – за какво безапелационния критик на борисовото ръководство Мария Спирова изригна по адрес на Даниел Лорер: „ Стига бакалски сметки, свързани с Украйна. “
И още: по какъв начин един измамник и безочлив извършител на положителните нрави първо стана министър председател с голямо болшинство и второ – към момента резервира поста си.

В четвъртък Делян Добрев разкри скандална среднощна продажба на газ на половин цена. И то минути преди Русия да нападне Украйна. До него Бойко Борисов извика „ корупция, бандити “. Какво следва?

И още една среднощна драма. Докога Кирил Петков ще мълчи за промяната на проф. Тодор Тагарев… след последния миг?

Кириле, истината и единствено истината! Иначе рано или още по-рано неприятно ти се пише…

„ ЕвроДикоФ “ – петък – 20 ч.
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР