В петък, 25-и февруари, в „ЕвроДикоФ“:Ще започна с едно извинение

...
В петък, 25-и февруари, в „ЕвроДикоФ“:Ще започна с едно извинение
Коментари Харесай

Гледайте в ЕвроДикоФ: Защо Радев даде на прокуратурата един от своите доскорошни министри Асен Василев?

В петък, 25-и февруари, в „ ЕвроДикоФ “:

Ще стартира с едно опрощение и с едно страдание: Извинявам се, че огромните международни тематики са за огромните излъчвания. Съжалявам, че това, което ще кажа по тематиката „ Путин и войната в Украйна “ надали ще се хареса. Но въпреки всичко... Путин потвърди, че както споделят познавачите: „ Русия е бензиностанция с нуклеарни ракети “. Той накара целия съвременен свят да трепери и показва, че може да се държи като пийнал каубой, без никой да смее да му излезе отсреща. Уж огромните европейски водачи и напълно същинското старче оттатък океана просто оставиха Украйна сама. Що касае нашенската трагикомедия, в пошлото шоу в четвъртък в Парламента маските паднаха. Клети ми, клети, господин Премиер...

Обстоятелствата постановиха една наложителна смяна: вместо „ Опиумното трио “, на терена тази седмица е „ Отровното трио “.

Онова, което сякаш мъжагата от Банкя не посмя да направи нито един път за 12 години, го направи Кирил Петков на третия месец. А точно, слезе при протестиращите под прозорците на премиерския кабинет.

Помията против новата власт продължава да се лее безкрайно, само че и новото проучване, този път на „ Галъп “, сподели, че „ Продължаваме промяната “ изрично води пред ГЕРБ. Как да си го разбираем - коментарът на Първан Симеонов.

Ще реагира ли организация „ Алфа Рисърч “ на гнусните нападки на „ ПИК “ откакто и тази организация сподели, че „ Продължаваме промяната “ води безапелационно.

Защо президентът Радев даде на прокуратурата един от своите досегашни министри, а точно Асен Василев?

Уволненият началник на строителния надзор арх. Влади Калинов за противозаконните градежи. И в страната, и в столицата.

Има ли развиване въпросът с „ отвратителната спекулация “, съгласно кмета на Благоевград Илко Стоянов? А точно, да бъдат откраднати 200 хиляди лева, предопределени за медикаменти на окноболните в Благоевград. В студиото - журналистът Лъчезар Лисицов, който зададе въпрос на Бойко Борисов „ за какво не си извършите ДНК тест за детето на Борислава Йовчева “.

И още: за какво НСО пази Кирил Петков с одеяло от кевлар по време на митинга на „ Възраждане “?„ ЕвроДикоФ “ - петък - 20 ч.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР