В петък, 23 октомври, е премиерата на втория филм за

...
В петък, 23 октомври, е премиерата на втория филм за
Коментари Харесай

Дъщерята на Борат е българка

В петък, 23 октомври, е премиерата на втория филм за казахстанския журналиср Борат Сагдиев . Той е продукция на Amazon Prime, а заглавието е в стила на първия - Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan.
 Borat: Subsequent Moviefilm, Саша Барон Коен, Amazon Prime и премиерата на втория филм за Борат
Борат се завръща

Задава се нова порция смях

Със сигурност ни звучи леко объркващо, само че и друго е несъмнено - че чакаме с неспокойствие новата доза смях, за която към този момент леко загряхме с филмовия откъс. От него разбрахме, че този път Борат има какво да ни каже за ковид и за Доналд Тръмп, а основно настоящо лице е и щерка му Тутар .

В него обаче е пропусната една значима детайлност - че глуповатата русокоска приказва и на чист български във кино лентата. В ролята е родната актриса Мария Бакалова , която направи и много запаметяващо се присъединяване във вечерното шоу на Джими Кимъл.

VERY NICE
— Jimmy Kimmel Live (@JimmyKimmelLive)
На 19 октомври Саша Барон Коен накара водещия да се превива от смях с инспекцията си COVID-19 и опити да убие вируса с тиган. След това в студиото връхлетя и Мария , която оказа да си тръгне, до момента в който не получи панталоните на Кимъл. Така той остана по долни дрехи, а българска тирада се чу в американския ефир.

От занимателно видео, публикувано в обществените мрежи тези дни, виждаме къса сцена от новия " Борат ", в която Мария, в ролята на Тутар, оставя близките с усещането, че е бременна от татко си.

Комбинацията сред Коен и Бакалова можем да определим единствено с една дума - комична. А актрисата, станала известна у нас с присъединяване си във кино лентата " Бащата ", несъмнено съумя да притегли погледите на целия свят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР