В петък, 18 май, най-новата бензиностанция ЛУКОЙЛ, разположена на изхода

...
В петък, 18 май, най-новата бензиностанция ЛУКОЙЛ, разположена на изхода
Коментари Харесай

ЛУКОЙЛ открива нов обект на Кулата с „Щастлива седмица”

В петък, 18 май, най-новата бензиностанция ЛУКОЙЛ, ситуирана на изхода от България към Гърция наоколо до Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, ще посрещне всички свои клиенти със специфични промо-цени, дарове и изненади. Обектът открива сезона на пътешествията с акцията „ Щастлива седмица ” до 25 май, през която всеки клиент ще получи особено внимание и опция да тества шанса си в лотария с награди.

През целия ден в петък и в събота, клиентите на новия обект ще бъдат посрещани и обслужвани от мениджърски екипи на Дирекцията по комерсиалните въпроси на компанията, които ще ги срещнат персонално с удобствата и богатия подбор на най-модерния търговски комплекс от веригата.

Той изцяло пресъздава главната концепция на модерната идея на бензиностанциите ЛУКОЙЛ – висококачествени горива, удобна инфраструктура и доста повече улеснения за отдих. Сред тях са по-големите площи за паркиране, с очакван паркинг за тежкотоварни коли и рейсове, обособени зони за отдих с безвъзмезден WiFi, чардж-зона, външна кафе-зона с водна мъгла за разхлаждане през горещите дни, както и просторни и комфортни санитарни пространства, в които е отделено изключително внимание за хората със специфични потребности и майките с деца.

 lukoil_2 Преди да продължат по пътя си, тук клиентите могат да отдъхнат с приготвени на място фрешове, топли закуски и богатото меню на интернационалната верига за бързо хранене Hesburger. Докато родителите почиват с чаша великолепно кафе Baristo, най-малките гости могат да се позабавляват в детския ъгъл и да поиграят интерактивни игри на специфичния тъч-скрийн екран.

Освен обичайните висококачествени бензин и дизел, комплексът на ЛУКОЙЛ до Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата предлага и цялостната гама високоефективни маркови горива ЕКТО, които се грижат за чистотата на мотора и усъвършенстват работата и експлоатационните му характерности. Любителите на мощни коли и мотоциклети могат да тестват най-новото гориво от серията – премиум бензина ЕКТО 100 създаден въз основата на най-модерни технологии, с многофункционален пакет горивни добавки от последно потомство на американския тръст Afton Chemical.

Бензиностанцията предлага на своите клиенти необятна гама масла, измежду които новаторската серия от ново потомство ЛУКОЙЛ GENESIS, както и особено масло за коли на газ. Тя приема разплащания в евро, както и с фирмените карти на „ Лукойл “ и картите за гориво на сътрудниците й, кредитните и дебитни банкови карти VISA, MASTERCARD, Maestro/Cirrus, БОРИКА. А притежателите на карти от програмата „ ЛУКОЙЛ Клуб ” ще могат да се възползват от специфични промоционални цени за редица артикули от минимаркета, указани с жълти етикети.

Приятна атмосфера и комфорт чака всеки клиент, с цел да продължи по пътя си отпочинал и в положително въодушевление.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР