„В петък, 13 май, руският президент Владимир Путин проведе среща

...
„В петък, 13 май, руският президент Владимир Путин проведе среща
Коментари Харесай

Руски източник: Путин е опериран и ще го оперират пак

„ В петък, 13 май, съветският президент Владимир Путин организира среща посредством видеоконферентна връзка с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на Русия. Срещата беше редова, без значими полемики и още повече без взимане на решения. Всичко би било наред, само че съветският президент Владимир Путин не организира тази среща в действително време. Встъплението беше записано авансово, а закритата част мина благодарение на компютърна графика и технологията Deepfake, с цел да се сътвори илюзията за наличието на Путин. Трябва да кажем, че „ опитът “ беше сполучлив.

Част от участниците в съвещанието бяха наясно какво се случва, а останалите толкоз се опасяват от Путин, че не можаха да позволен мисълта за „ замяна “. Внимателните наблюдаващи видяха отсъствието на съвещанието на основната фигура на Съвета за сигурност Николай Патрушев, той не поискал да взе участие в „ цирка “ и бил ангажиран с по-важни неща. Вячеслав Володин и Валентина Матвиенко не бяха поканени да вземат участие в срещата, опасявайки се, че в случай че опитът се провали, тогава тези двамата може да се разприказват в близкото обграждане, а сходни ексцесии са неприемливи. Путин е провел диалога с Шолц персонално.

Сега главната причина, заради която съветският президент Владимир Путин отсъства и за какво беше организиран опитът на срещата. В нощта на четвъртък, 12 май, против петък, 13 май, Путин се е подложил на хирургична процедура за премахване на течност от корема. Процедурата минала обикновено, без затруднения. ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ, че тази хирургична процедура не е хирургичната интервенция, която се предлага на президента и която занапред ще се състои “, написа каналът.

Информацията е непотвърдена, само че тя се съгласува с данните, които наскоро озвучи Алексей Арестович, консултант на кабинета на президента на Украйна. Според него след 9 май Путин е имал потребност от незабавна здравна помощ през нощта. Може би става дума точно за тази интервенция. В последните години настойчиво се носят клюки за съществено и даже съдбовно заболяване на Путин. Един от първите, които заговориха за това, беше съветският политолог Валерий Соловей, с който някои съветски медии свързват въпросния канал „ Генерал СВР “.

Наскоро бе оповестено огромно следствие, съгласно което Путин на всички места е придружаван от величествен екип от лекари. Според публицисти хирург-онколог прекарва най-вече време с диктатора. Наличието на рак при Путин неотдавна беше упоменато и персонално от ръководителя на военното разузнаване на Украйна Кирил Буданов. Според Христо Грозев, основател и началник групата за журналистически разследванияя Bellingcat обкръжението на Путин счита, че той е неизлечимо болен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР