В Пещера е потвърден първи случай на заразен с коронавирус,

...
В Пещера е потвърден първи случай на заразен с коронавирус,
Коментари Харесай

Жена от Пещера е с коронавирус

В Пещера е доказан първи случай на инфектиран с ковид, заяви кметът на общината Йордан Младенов в изказване към обществеността, изпратено и до медиите.

Взетата втора проба на стара жена е посочила позитивен резултат за Коронавирус 19. Предприети са всички нужни ограничения по ограничение на контактите с вирусоносителя.

Тази заран е призован Общинския спешен щаб.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1775
142 души с COVID-19 у нас
Засилват се инспекциите от страна на органите на реда, продължава цялостната стерилизация на публични здания, улици и натоварени сектори на територията на Пещера, Радилово и Капитан Димитриево.

От пресцентъра на родопската община допълват информацията, като показват,че със заповед на шефа на РЗИ - Пазарджик от 23.00 часа на 20 март 2020г. отделението по вътрешни заболявания към МБАЛ "Проф. Димитър Ранев " е сложено под карантина. Болната е изолирана.

В момента се вземат нужните противоепидемични ограничения и пробонабиране на целия личен състав на вътрешно поделение и всички контактни лица.

От общината молят жителите да одобряват умерено обстановката и да съблюдават всички предписани от Националния щаб ограничения и потребление на персонални защитни средства.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1775  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР