В пешеходната зона на германския град Трир джип уби двама

...
В пешеходната зона на германския град Трир джип уби двама
Коментари Харесай

Ужас в Германия!

 В пешеходната зона на немския град Трир джип умъртви двама и рани 10 минувачи, заяви " Focus Online ". Местният в. " Фолксфройнд " обаче заяви, по информация от малкия екран, че към този момент има четири жертви, измежду тях и дете. Броят на ранените може да доближи 30 души, някои от тях в съществено положение съгласно очевидци.

Полицията удостовери за починало дете, само че не посочи възрастта му. Силите на реда увериха, че към този момент няма заплаха за жителите по отношение на появили се информации за търсени други пасажери в джипа. Според очевидци джипът " Рейндж Роувър " е бил забелязан да се ускорява от основната комерсиална улица към пешеходната зона, по пътя помел сергии и минувачи, измежду тях и колички с деца. 

Арестуваният е 51-годишен немец от региона Трир-Заарбург. Според полицията той е оказал опозиция при задържането си от полицията. " В момента не можем да кажем нищо за претекстовете му “, се споделя в полицейско изказване.

В обществените мрежи се появиха догатки, че става дума за акция на крайнодесните, други видяха зад това атентат на ислямисти, заради което от полицията приканиха да не се популяризират клюки, до момента в който не бъде подадена публична информация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР