В Перник, София, Боровец, Банско и Пампорово хиляди хора станаха

...
В Перник, София, Боровец, Банско и Пампорово хиляди хора станаха
Коментари Харесай

COSMO WINTER FEST`23: Забавления за всички

В Перник, София, Боровец, Банско и Пампорово хиляди хора станаха очевидци на зимната магия на Cosmo Winter Fest`23, която бе допустима с поддръжката на правилните сътрудници на Cosmo – Nestle за Живей Активно!, мултивитамини Alive!, La Roche-Posay, Ahmad Tea, Verano Azur.



Продуктите на дават по-добър живот на сензитивната кожа. В това се убедиха всички присъстващи и на доктрина, и на процедура. Всеки клиент имаше неповторимия късмет да опитва на място от продуктите на марката – Cicaplast, Lipikar и Anthelios. Най-досетливите получиха първокласни дарове, откакто дадоха отговор вярно на въпросите в играта на Cicaplast, а всеки, който съумя да подреди пъзелите на Anthelios и Lipikar, си потегли с артикул от техните серии.



срещнаха гостите от близко с уравновесеното хранене и дейния метод на живот. Снежният триатлон, подготвилен от уредниците, се оказа притегателна мощ за доста от феновете на зимните спортове. Всеки, който сподели скорост, умелост и експедитивност, получи артикул от вкусните Fitness питейни заведения, а игрите бяха добразагрявка за Активен Зимен Карнавал в София на 26.02, проведен от Nestle за Живей Активно!.

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР