В периода от 30 октомври до 6 ноември на територията

...
В периода от 30 октомври до 6 ноември на територията
Коментари Харесай

Горските стражари задържаха дърва за огрев и 4 каруци

В интервала от 30 октомври до 6 ноември на територията на четирите области Варна, Добрич, Търговище и Шумен са осъществени 833 инспекции, 129 от които са на обекти за рандеман на дървесина, 197 - на транспортни средства, 440 - на ловци, а 76 - на други физически лица.
Шест акта са формирани от чиновниците на ДГС " Нови Пазар " за противозаконната сеч на 3,10 куб. м дърва за огрев. Задържани са две каруци.
Две каруци са иззети и от нарушителите, хванати да правят нерегламентиран рандеман на дървесина на територията на ДЛС " Балчик ". Задържани са 0,5 куб. м дърва за огрев. Съставени са четири акта.
За противозаконната сеч на 8 куб. м дървесина горските стражари към ДЛС " Тервел " са съставили акт и констативен протокол. Акт е формиран и за неспазване на закона за лова в обсега на стопанството.
След инспекциите през миналата седмица от ДГС " Омуртаг " регистрират два акта, а от ДГС " Провадия " - един. От ДГС " Суворово " са съставили четири констативни протокола по Закона за горите, а от ДГС " Шумен " - един, демонстрират още данните на СИДП.
Системните инспекции на мобилните контролни екипи на предприятието не престават, като защитата на местата с висока централизация на нарушавания остава засилена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР