В периода от 23-ти септември до 7-ми октомври експерти от

...
В периода от 23-ти септември до 7-ми октомври експерти от
Коментари Харесай

Проверки за готовността на енергетиката ни за зимата

В интервала от 23-ти септември до 7-ми октомври специалисти от Министерството на енергетиката ще ревизират готовността на енергийните обекти за работа през идния есенно-зимен сезон. Проверките се правят за шеста поредна година. Целта е да се минимизират неподходящите последици от естествени бедствия и повреди.

Експертите ще се срещнат с стратегиите за спешно обмисляне и плануваните действия по материално-техническо обезпечаване на есенно-зимния интервал 2019-2020г. на „ Електроенергиен систематичен оператор “ ЕАД, „ Електроразпределение Юг “ ЕАД, „ Електроразпределение Север “ АД и „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД.

В интервала от 23-ти до 25-ти септември ще бъдат тествани обекти на ЕСО ЕАД и „ Електроразпределение Север “ ЕАД в региона на Варна, Балчик, Каварна и Добрич. От 28-ми до 30-ти септември инспекцията ще обхване обекти на ЕСО ЕАД и „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД в Костенец, Ихтиман, Самоков, Долна Баня, Елин Пелин, а от 5-ти до 7-ми октомври на ЕСО ЕАД и „ Електроразпределение Юг “ АД в Карлово, Калофер, Казанлък, Сопот, Павел Баня и Баня. Резултатите от инспекциите ще бъдат направени до 21-ви октомври 2020 година.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР