В периода от 14 до 18 февруари на обучение в

...
В периода от 14 до 18 февруари на обучение в
Коментари Харесай

От утре във Варна: Учениците от IX до XI клас се връщат в клас, V и VI минават онлайн

В интервала от 14 до 18 февруари на образование в електронна среда ще бъдат учениците от V и VI клас в област Варна, оповестиха за Moreto.net от МОН.

Учениците от I-IV, VII-XII клас ще учат присъствено. В класните стаи във Варненско се връщат учениците от IX, X и XI клас.

Продължава проучването за COVID-19 в учебно заведение в първия присъствен ден от седмицата, допълват от просветителното ведомство.

Без тестване могат да са на учебно заведение притежателите на зелен документ – документ за имунизиране, преболедуване, съществуване на антитела или негативен резултат от лабораторно проучване.

Режимът на образование – присъствено или от разстояние, се дефинира със заповед на Регионалните здравни инспекции по места. Министерството на образованието и науката издава заповеди за организация на занятията в електронна среда там, където присъственото образование е краткотрайно прекъснато от здравните управляващи.

Дали частичното образование от разстояние в множеството области в страната ще продължи и след 20 февруари, ще се взема решение от РЗИ на локално ниво съгласно епидемиологичната обстановка и заетостта на интензивните болнични кревати.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР