В периода 23 - 27 март в Бюро по труда

...
В периода 23 - 27 март в Бюро по труда
Коментари Харесай

622 души са се регистрирали в Бюрото по труда във Варна в периода от 23 до 27 март

В интервала 23 - 27 март в Бюро по труда - Варна са се записали 622 безработни, като включително влизат и хората, които са се завърнали от чужбина. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Варна Рени Радева, шеф на Дирекция „ Регионална работа по заетостта ” – Варна.

Тя добави, че през същия интервал работа на първичния пазар са почнали 97
безработни. От началото на март в бюрото по труда са оповестени общо 845 свободни работни места като обичайно за този интервал на годината най-често търсените позиции са - готвачи, помощник-готвач, срвитьор, барман, камериерки, следва – продаваконсултант, касиер, учители и медицински сестри.

От записаните безработни в интервала 23 - 27 март тази година максимален дял са били заети в следните браншове на икономическа активност - Хотелиерство и ресторантьорство – 41.2%, Търговия - 13.8%, Преработваща индустрия – 2%.
Общият брой на записаните в бюрото по труда в град Варна безработни към 27 март е бил 6020. Броят им е с 673 или с 11.2% повече в съпоставяне 27 февруари, когато той е бил 5347.
 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР