В периода 15 – 16 април 2019 г. в гр.

...
В периода 15 – 16 април 2019 г. в гр.
Коментари Харесай

ИАНМСП организира българска делегация за участие в бизнес форум и двустранни срещи в гр. Будапеща, Унгария, 15-16.04.2019 г.


В интервала 15 – 16 април 2019 година в гр. Будапеща, Унгария, ще се организира Второто съвещание на Междуправителствената българо-унгарска комисия за икономическо съдействие. Съпредседател от българска страна е господин Емил Караниколов, министър на стопанската система на Република България, а от унгарска страна – господин Петър Сиярто, министър на външните работи и търговията на Унгария.

В рамките на визитата на българската делегация, сред двете страни е контрактувано провеждането на бизнес конгрес с двустранни срещи в гр. Будапеща с присъединяване на представители на деловите среди на България и Унгария. Целта на бизнес форума е основаване на контакти сред бизнеса от двете страни, запознаване със спецификата и опциите на пазара, индустриално коопериране, внедряване на положителни индустриални и търговски практики, и основаване на бизнес партньорства. Очакваният краен резултат е обвързван с активизиране на стокообмена сред България и Унгария, както и стимулиране на взаимните вложения.

Във връзка с провеждането на Второто съвещание на Междуправителствената българо-унгарска комисия за икономическо съдействие, Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) образува бизнес делегация от представители на български предприятия от следните браншове на стопанската система: машиностроене, металообработване, електротехника, енергетика, научно-изследователска и развойна активност, технологии по запазване на околната среда, транспортна инфраструктура и логистика, земеделие, хранително-вкусова индустрия, включително вино и алкохолни питиета, мебелно произвеждане, туризъм, фармация, петрол и природен газ, и други

Желаещите за присъединяване в делегацията следва да заявят прелиминарен интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 22.03.2019 година на е-mail адрес: [email protected].

Допълнителна информация може да получите от Евелина Иванова, на тел. 02/940 7978.

Организацията по пътуването на бизнес делегацията, в това число подпомагане при настаняване, вътрешни прехвърляния и присъединяване в бизнес форума с двустранни срещи се реализира от ИАНМСП, със съдействието на партньорските на ИАНМСП организации на място.

Всички разноски, свързани с пътуването, хотелското настаняване, застраховката на командированите лица и дневни, са за сметка на участниците. На записаните в допълнение ще бъде изпратена информация с финансовите параметри на визитата и подробна стратегия.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР