В период на изолация капитанът на България за “Купа Дейвис”

...
В период на изолация капитанът на България за “Купа Дейвис”
Коментари Харесай

Тодор и Вивиан Еневи част от Вкъщи с българските тенис звезди

В интервал на изолираност капитанът на България за “Купа Дейвис” Тодор Енев се включи в акцията на Българска федерация по тенис “Вкъщи с българските тенис звезди” с обръщение “Обичаме тениса, можем и у дома”.

Бившият рекордьор на страната ни за “Купа Дейвис”, 2-ри в света до 18 години директно зад водача Анди Родик, първенец на “Ориндж Бол” до 18 години и финалист до 14 години, а и побеждавал Виктор Троицки и Новак Джокович през 2003-та на “Фючърс” шампионат, записа част от заниманията, които прави с щерка си. След три месеца Вивиан ще стане на 10 години, а към този момент ловко държи ракетата и баща й в този момент се грижи както за развиването на гения й, само че и за положителното въодушевление.
Припомняме, че към този момент седмица БФТ всеки ден показва какво вършат водещите родни състезатели, с цел да запазят здравето и спортната си форма в изискванията на обществена изолираност българските тенисисти.

В поредност „ Вкъщи с българските тенис звезди " с обръщение „ Обичаме тениса, можем и вкъщи " досега се включиха Виктория Томова, Динко Динев, Александър Донски, Гергана Топалова и Петя Аршинкова.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР