В Пазарджик подготвят увеличение на местните данъци и такси. Предстои

...
В Пазарджик подготвят увеличение на местните данъци и такси. Предстои
Коментари Харесай

Повишават местните данъци в Пазарджик

В Пазарджик приготвят нарастване на локалните налози и такси. Предстои и въвеждането на нова технология за третирането на битовите боклуци.
Как ще се покачат налозите изясни кметът на града Тодор Попов. " Ние ще желаеме да поправяме такса " битови боклуци " сигурно и най-вероятно имотният налог и за колите да създадем по-издържана философия на това кой таксуваме повече и кой по-малко. Защото по този метод ние ще имаме опция да влияем върху чистотата на излъчванията в нашия град ", сподели Попов.
Увеличените налози подсигуряват и рационализация на публичните услуги. " И всички би трябвало да знаем, че предвид на модернизирането и предвид на развиването на много от нашите обществени услуги, ние при всички положения би трябвало да ги обезпечаваме. А методът на застраховане става с пари, различен метод не е фиктивен, а парите би трябвало да дойдат от всеки един от нас ".
През последните години отпадъците, които жителите на общината създават, са се нараснали 2 пъти и са достигнали 90 000 тона годишно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР