В Пазарджик е арестуван мъж, за извършено убийство. Както вече

...
В Пазарджик е арестуван мъж, за извършено убийство. Както вече
Коментари Харесай

За нула време! Стана ясно кой е свирепият убиец от Пазарджик,

В Пазарджик е задържан мъж, за осъществено ликвидиране. Както към този момент съобщихме, бруталното закононарушение е осъществено нощес в града.
Задържан е престъпно проявеният престъпник Иван Н. Мъжът с прякор Белята е на 52-години, локален гражданин, и умъртвил по зверския метод приятеля си - 31-годишния Николай Ш., заяви БЛИЦ.
Жертвата е била на посетители на Белята в личния му апартамент в Пазарджик. В компанията е имало още двама души, по непотвърдена информация това са били две дами, евентуално любовници. Компанията използвала солидно количество алкохол. В един миг жертвата и домакинът се скарали грубо. Белята извадил приблизително огромен нож и пробол в сърцето Николай. С едно само прбождане го умъртвил.
Сигнал за жестокото ликвидиране е бил подаден от комшия, който чул виковете и разправиите към 21 часа в събота вечерта. Белята се е опитал да прикрие следите от зверството, което е направил, като се е опитал да скрие ножа и да заличи кръвта. Оръжието обаче било открито.
52-годишният мъж, който е спретнат за 24 часа в ареста, е прочут с голям брой обири, побоища, продажба на опиати и всевъзможни престъпни прояви.
Тялото на Николай Ш. е било откарано за аутопсия в правосъдна медицина. На място е осъществен оглед. Със случая се занимава Окръжна прокуратура - Пазарджик.
Открити са и конфискувани материални доказателства. Работата по случая продължава.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР