В паузата между разгорещените дебати за покупката на нови изтребители

...
В паузата между разгорещените дебати за покупката на нови изтребители
Коментари Харесай

5000 лева и гербер от ГЕРБ за рождения ден на Нинова

В паузата сред разгорещените диспути за покупката на нови изтребители от Съединени американски щати лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова събра съпротива и ръководещи на 50-ия си празник, оповестиха Канал 3 и " 24 часа ".

Тази година Нинова посвети празника си на благотворителната идея да поддържа националния училищен тим по математика със събраните пари вместо дарове и букети.

5000 лв. и гербер сервира Цветан Цветанов на рожденичката от името на групата на ГЕРБ. 3000 лв. е дарила групата на Веселин Марешки, над 1000 лв. са дали Движение за права и свободи.

Нинова бе поздравена от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, цялото управление на ПГ на Движение за права и свободи, отпред с Мустафа Карадайъ, съпартийците ѝ, военният министър Красимир Каракачанов и доста народни представители.

Лидерката на социалстите показа, че за нея денят е като всички останали - сред задължения в Народното събрание и партийната централа, и не усеща нещо особено от навършването на 50 година А решението да събере средства за младите математици взела и с дребен сантимент, защото синът й Рафаел е бил преди години капитан на националния ни тим по математика.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР