В Патентното ведомство вече има подедано заявление да бъде регистрирана

...
В Патентното ведомство вече има подедано заявление да бъде регистрирана
Коментари Харесай

Кмет на ГЕРБ иска да регистрира марката ”Няма такава държава”

В Патентното ведомство към този момент има подедано заявление да бъде записана марката ”Няма такава страна ”, както е името на новоучредената партия на Слави Трифонов. Интересното е обаче, че заявител е дългогодишния кмет на ГЕРБ на радомирското село Кондофрей.
Информацията събощава във Facebook страницата наречена " Правна полуда ", в която постоянно се разгласяват куриозни правосъдни решения и лудости в правото.

Ето какво пишат админите:

НЯМА ТАКАВА (ХУБАВА) МАРКА!

Проверка на Правна полуда разкри, че, до момента в който Слави Трифонов води правосъдна борба за регистрация на " НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА " като име на политическа партия, същата фраза към този момент е минала през цедката на експертизата на Патентно ведомство за регистрация като комерсиална марка за артикули и услуги, подхождащи за осъществяване на партийна активност.

За огромна изненада, обаче, заявител на марката " НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА " не е господин Станислав Тодоров Трифонов или някой от управлението на новоучредяващата се партия, а обществено незнайният Чавдар Иванов Новаков.

Справка демонстрира, че това е името на дългогодишния кмет от Политическа партия ГЕРБ на радомирското село Кондофрей - Чавдар Иванов Новаков! Случайност?!

Нима някой безсъвестен шмекер желае да открадне марката на господин Трифонов, с цел да изнудва партията му? Или нововъзникващата политическа мощ е избрала да повери правата върху отличителните си знаци на сламен човек.

Времето ще покаже!

Впрочем, господин Слави Т. Трифонов, срокът за подаване на съпротива е 29.02.2020 година

Правна полуда, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР