В Пасхалното благословение на врачанския митрополит Григорий ми направи впечатление,

...
В Пасхалното благословение на врачанския митрополит Григорий ми направи впечатление,
Коментари Харесай

Юксел Кадриев: Пожелавам на всички да достигнем деня, в който няма да се стъмни

„ В Пасхалното благословение на врачанския митрополит Григорий ми направи усещане, че той пожела благодетелта на нашия избавител да бъде с нас всеки ден и всички ние да достигнем деня, в който няма да се стъмни. Да си го пожелаем и ние на нас и на нашите фенове, на всички хора “. Това съобщи в „ 120 минути " водещият на bTV Новините Юксел Кадриев.

Той показа и за своите наслади и специфични моменти в всекидневието.

Да бъдеш в морето

„ Май пораснах. Въпреки че вътрешно се усещам на 20 години. Не е значимо, че морето ти е до колене, а че се убеждаваш, че в действителност има море – няма значение дали е до коленето, до кръста, или до шията. Въпросът е да си в морето и да плуваш.

Когато си на половин век, сякаш към този момент си длъжен да гледаш още по-отговорно на живота, на околните си, на заобикалящата се среда “, сподели водещият, който неотдавна навърши 50 години.

Всяка последваща обич става по-истинска, тъй като критериите стават все по-взискателни, сподели водещият на bTV Новините след осъществяването си на песента „ L.O.V.E. “

След 20 година в малкия екран – всеки ден остава друг

Своите 20 години в малкия екран той разказа като едно огромно премеждие.

„ Първият ми работен ден през 2003 година беше на 1 април. Въпреки че рутината те кара да свикваш и не толкоз да се изненадваш, само че всеки ден е друг. Благодаря особено на Люба Ризова за опцията да бъда в bTV и да повеждам централните вести. Благодаря и на всички хора, които са ми помагали по пътя. Надявам се, че съм съумял да натрупам подобен житейски опит, посредством който да понижавам риска от неточности. В момента, в който помислиш или си повярваш, че си уверен на нещо на 100%, това е първата крачка към неуспех “, уточни Юксел.

Водещият на bTV Новините изненада всички с осъществяване на песента Let It Snow на пиано

„ Ролята на вярата е в ядрото на това. Трябва постоянно да си подсещаме, че не сме безгрешни и постоянно можем да сгрешим, Тази мисъл би трябвало да ни прави по-внимателни в мислите и постъпките. Моята религия е мощ. Вярата ми в Бог ме прави мощен “, сподели той.

Да имаш право на избор

Кадриев разяснява, че доста се надява да се е трансформирал в другар на щерка си.

„ След като тя приключи междинното си обучение, с отпадането на отговорността за въпросите „ По какво те изпитваха през днешния ден? “, Какви оценки ти писаха? “, ми се коства, че към този момент ме възприема като другар. Много ми се желае и постоянно съм се опитвал да я дисциплинирам в това да има право на избор “, описа Юксел.

В специфичното празнично видео той не просто пее, а и свири на пиано

Синьото езеро и наличието на Бог

Той показа още, че във всяка допустима минута е измежду природата.

„ Зареждам се. Сякаш безусловно се включваш в природата – бъркаш в контакт и започваш да се зареждаш. За мен Рила е най-магичното място на света. На Синьото езеро непосредствено усещаш наличието на Бог. За да стигнеш до него, най-краткият път е към три часа. Когато го достигнахме за първи, бяхме тръгнали по различен път, към един връх. Срещнахме една жена на към 80 година, която беше изпълнена с живот. Разговорихме се и тя ни насочи към езерото. Всичките 10 души, които бяхме, към 10 минути седяхме и нищо не можехме да кажем. Много е огромно “, показа Юксел Кадриев.

Да търсиш богатство

Той описа, че се е научил да разпознава манатарките измежду другите гъби.

„ Намирането е като че ли си тръгнал да търсиш богатство, доста е друго. Най-бързият метод да разпознаеш, че една манатарка е отровна, е че посинява доста бързо “, уточни водещият на bTV Новините.

King of Cool

„ В моите очи Дийн Мартин е приключен гений, един от най-даровитите артисти и артисти. Той е един от първите стендъп комици. Американците го назовават King of Cool, Кралят на готиното “, разяснява още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР