В първото си новогодишно послание като президент Еманюел Макрон призова

...
В първото си новогодишно послание като президент Еманюел Макрон призова
Коментари Харесай

Макрон с много силен призив към французите навръх Нова година

В първото си новогодишно обръщение като президент Еманюел Макрон прикани французите " да не се подават нито на национализма, нито на скептицизма ". Това беше едно от най-дългите новогодишно обръщение от 1961 година, когато военачалник Шарл дьо Гол приказва 18 минути.
Макрон приказва 17.51 минути. В посланието си той акцентира върху жилищния проблем и хората, които са без покрив на главата. " Правителството направи много неща по този въпрос, само че има още доста да се направи ", сподели той. Според Макрон промените свързани с имиграцията са измежду най-големите провокации пред ръководещото болшинство, оповестява БГНЕС.

" 2018 година ще бъде решаваща за Европа. Европа е нещо положително за Франция ", сподели още президентът. Еманюел Макрон употребява и много патриотични послания в речта си. " Никога не забравяйте, че сте французи, желая да акцентира върху френската просветеност, френският народ е един популярен народ ", бяха единствено част от патриотичните послания на Макрон, който в края на пожеланията си прикани и за национално единение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР